Menu uitklappen

Grafisch ontwerp

Een herkenbaar, mooi logo en een pakkende huisstijl bepaalt de identiteit van een organisatie. Het draait om gevoel, uitstraling en herkenbaarheid. Logo's en huisstijlen moeten op consequente wijze doorgevoerd worden, zodat het de doelstellingen en visie eenduidig uitdraagt. Een chique, hip, fris of dynamisch ontwerp? Neem contact op.

 • Huisstijl en webshop Sweet Lake Company afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Sweet Lake Company een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop gebouwd. Sweet Lake Company dat voorheen nog Memory Gifts heette, had eerst alleen een informatieve website, waar alleen producten op getoond werden die niet besteld konden worden. De nieuwe webshop zorgt er voor dat bedrijven efficiënter online bij Sweet Lake Company kunnen bestellen. Het doorbellen/faxen van bestellingen is verleden tijd.

 • Mega Refresher voor Curtenz Woning- & Projectstoffering afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft Curtenz geadviseerd in de nieuwe naamgeving, een stijlvol logo, bijpassende huisstijl en sfeervolle website inclusief zoekmachine optimalisatie

 • De Haan Petfood significant beter vindbaar afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De Haan Petfood is producent van katten- en hondenvoer. Het bedrijf bedient een grote internationale markt; er wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen. Refresh Media werd gevraagd om de website professioneler vorm te geven en ervoor te zorgen dat het bedrijf beter wordt gevonden via zoekmachines.

 • App's ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een App ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl. Deze App is te downloaden in de App-Store en Google Play Store, voorheen de Android Market.

 • Website + SEO + MailEngine voor Futurazorg.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Futurazorg realiseert kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor senioren die behoefte hebben aan een combinatie van comfortabel wonen en goede passende zorg. Dit stelt senioren in staat om regie over het eigen leven te blijven voeren. Futurazorg is een jonge organisatie die kleinschalige woon-zorgvoorzieningen realiseert in gemeentes en kernen in de nabijheid van de oorspronkelijke woonomgeving van senioren. Naast "kleinschalig" zijn andere uitgangspunten van het Futurazorg concept: duurzaamheid, persoonlijk en betaalbaar. Meer info is te vinden via: futurazorg.nl

 • Juweel van een webshop voor Fiori afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de webshop van Fiori Jewels verbeterd. Voor de bezoeker is de shop aantrekkelijker, overzichtelijker en zijn de betaalmogelijkheden uitgebreid. Dealers kunnen sieraden bestellen en betalen tegen inkoopsprijzen.

 • Fitmedix krijgt facelift en is beter vindbaar via Google afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Fitmedix is een kliniek die zich richt op de menselijke schoonheid, -gezondheid, -huid en -levensstijl. Refresh Media ontwikkelde de huisstijl, brochure en website welke tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 • www.attractiecentrum.nl 4x beter afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de website van Attractiecentrum Zoetermeer opgefrist. De keuze was gevallen op Refresh Media vanwege uitstekende vormgevingskwaliteiten en expertise in Google optimalisatie. Het Content Management Systeem SiteEngine draagt bij tot een optimale vindbaarheid via Google. De nieuwe website is te bekijken via www.attractiecentrum.nl

 • Online marketing & webapplicaties voor Maas Autogroep afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Maas Auto Groep. Via de site zijn zowel nieuwe en gebruikte Volkswagens en Audi's te bekijken. Ten opzicht van de oude site is dat gebruiksvriendelijker geworden. Wil je de auto's in het echt bewonderen dan kun je via de website een afspraak maken in een van de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Nieuwkoop. De nieuwe site straalt veel merkbeleving uit met prominente aandacht voor acties van Volkswagen en Audi.

Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
Aan het werkKantoor overzichtBorrel op vrijdag