Menu uitklappen

Bubbeljungle beter vindbaar in de internet jungle

Bubbeljungle is de leukste speelstad voor kinderen in Leiden en omgeving. Kinderen kunnen golfen in het donker met blacklights, klimmen in het Klimpark, spelen in de Speelstad en heerlijk eten in kinderrestaurant Food & Fun. Centraal gelegen in de Randstad is Bubbeljungle goed te bereiken. Refresh Media zorgde voor een beter vinbaarheid via Google dankzij SEA en SEO.

SEA

Search Engine Advertising is betaald adverteren in zoekmachines. Dit doet Refresh Media voor Bubbeljungle met behulp van Google Adwords. Afgestemd op gerelateerde en veel gezochte zoekwoorden zijn er advertenties aangemaakt. Deze worden vertoont in Google zodra er op de geselecteerde zoekwoorden wordt gezocht. Recent draaiden twee campagnes voor Bubbeljungle. Een voor het kinderrestaurant en een voor het klimpark. Dankzij de inspanningen werd de contactpagina 40% meer bezocht. 

SEO

Search Engine Optimization is het optimaliseren van websites op het gebied van vindbaarheid door zoekmachines. Dit heeft Refresh Media voor Bubbeljungle gedaan door verschillende landingspagina’s aan te maken. Dit zijn de pagina’s waarnaar de bezoeker via de zoekmachines wordt doorverwezen. Deze pagina’s zijn zó ingevuld dat deze zo hoog mogelijk worden weergegeven in bijvoorbeeld Google als er op een bepaald woord wordt gezocht. Eerder werden SEO pagina’s geoptimaliseerd. Dat resulteerde in 70% van de geoptimaliseerde SEO pagina’s op pagina 1 van Google.

Bezoek Bubbeljungle.nl