Menu uitklappen

De juiste zorgverzekering met PGGM

PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie opgericht voor werknemers en gepensioneerden uit de sector zorg en welzijn. Aan het eind van het jaar kan iedereen een nieuwe zorgverzekering kiezen. PGGM helpt haar leden hierbij. Refresh Media ontwikkelde de zorgverzekeringswijzer voor PGGM: een online checklist die de meer dan 700.000 leden helpt bij het kiezen van een zorgverzekering.De opdracht

Maak een zorgverzekeringswijzer in de vorm van een wizard. Verwerk hierin de geselecteerde zorgverzekeringspakketten. Bouw de wizard op uit verschillende vragen die de leden bij het juiste pakket uit laten komen. Maak de wizard gebruiksvriendelijk en bouw de wizard in de huisstijl van PGGM. 

Het resultaat

Refresh Media bouwde een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wizard. Deze koppelt leden van PGGM door middel van een aantal vragen en keuzes, zoals voorkeuren voor aanvullende verzekeringen, aan het juiste zorgverzekeringspakket. Door bij elke stap duidelijk te vermelden waar leden terecht kunnen als zij vragen hebben, is deze erg gebruiksvriendelijk. 

CHECK DE ZORGVERZEKERINGSWIJZER