Menu uitklappen

Meer websitebezoekers & conversie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)   content creatie   Social Media
Google Analytics & Adwords   nieuwsbrieven   conversie optimalisatie

 • Website met Mail- & PublishEngine voor Rosa Underwear afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Rosa Underwear m/v is een website ontwikkeld welke geschikt is voor smartphones inclusief Social Media integratie. PublishEngine draait in de etalage en klanten worden gemaild met MailEngine.

 • 'Opfrissertje' voor R.A. van Leeuwen afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor R.A. van Leeuwen uit Alphen aan den Rijn een nieuwe website ontwikkeld welke het bedrijf zelf kan onderhouden met SiteEngine. Dankzij SiteEngine heeft R.A. van Leeuwen zelf de tools in handen om de vindbaarheid via zoekmachines te verhogen.

 • www.attractiecentrum.nl 4x beter afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de website van Attractiecentrum Zoetermeer opgefrist. De keuze was gevallen op Refresh Media vanwege uitstekende vormgevingskwaliteiten en expertise in Google optimalisatie. Het Content Management Systeem SiteEngine draagt bij tot een optimale vindbaarheid via Google. De nieuwe website is te bekijken via www.attractiecentrum.nl

 • Meer likes, views & shares voor PGGM afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  PGGM heeft Refresh Media gevraagd eenwebpagina te ontwikkelen die het mogelijk maakt om werknemers in de sector 'Zorg en Welzijn' te bedanken voor de fantastisch geleverde zorg. De basis vormt een film die het dankbare werk in de sector weergeeft. Deze film moet zo veel mogelijk 'views' krijgen en zoveel mogelijk gedeeld worden via Socaile Media. De eisen van de opdracht:

 • Promomateriaal voor New Balance Minimus v2 afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  New Balance staat bekend om sportschoenen met perfecte balans en comfortabele pasvorm. Het merk kan terugkijken op een 100 jaar durend succesverhaal, dat is gebaseerd op innovatieve technologieën. New Balance is het op 3 na grootste sportmerk ter wereld, meer info is te vinden op: www.NewBalance.com. Refresh Media heeft promotiemateriaal ontwikkeld voor de New Balance Minimus v2 sportschoenen.

 • App's ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een App ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl. Deze App is te downloaden in de App-Store en Google Play Store, voorheen de Android Market.

 • De Haan Petfood significant beter vindbaar afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  De Haan Petfood is producent van katten- en hondenvoer. Het bedrijf bedient een grote internationale markt; er wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen. Refresh Media werd gevraagd om de website professioneler vorm te geven en ervoor te zorgen dat het bedrijf beter wordt gevonden via zoekmachines.

 • Bloemenhuis Pietersen opgefleurd afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Optimale online promotie voor Bloemenhuis Pietersen dankzij een nieuwe site met daaraan gekoppeld: nieuwsbrief, TV uitzending, Social Media en regionale media voor het doorplaatsen van nieuws en actie's.

 • Mega Refresher voor Curtenz Woning- & Projectstoffering afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft Curtenz geadviseerd in de nieuwe naamgeving, een stijlvol logo, bijpassende huisstijl en sfeervolle website inclusief zoekmachine optimalisatie

 • Audiobanners voor de bank met ideeën afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Rabobank heeft Refresh Media audiobanners gemaakt met een persoonlijk tintje. Door de muis over de afgebeelde personen in de banner te bewegen vertelt de Rabobank medewerker een kort verhaal over de dienstverlening van de desbetreffende afdeling.

 • Online marketing & webapplicaties voor Maas Autogroep afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Maas Auto Groep. Via de site zijn zowel nieuwe en gebruikte Volkswagens en Audi's te bekijken. Ten opzicht van de oude site is dat gebruiksvriendelijker geworden. Wil je de auto's in het echt bewonderen dan kun je via de website een afspraak maken in een van de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Nieuwkoop. De nieuwe site straalt veel merkbeleving uit met prominente aandacht voor acties van Volkswagen en Audi.

 • Promotiebanners voor Saucony afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Saucony verschillende promotie banners gemaakt.

 • RobeysGym.nl is powered by Refresh Media afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Robey's Gym bestaat alweer 20 jaar: tijd voor actie! Refresh Media werd ingeschakeld om een nieuwe site te ontwikkelen en de online marketing activiteiten op een hoger niveau te tillen.

 • Website + SEO + MailEngine voor Futurazorg.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Futurazorg realiseert kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor senioren die behoefte hebben aan een combinatie van comfortabel wonen en goede passende zorg. Dit stelt senioren in staat om regie over het eigen leven te blijven voeren. Futurazorg is een jonge organisatie die kleinschalige woon-zorgvoorzieningen realiseert in gemeentes en kernen in de nabijheid van de oorspronkelijke woonomgeving van senioren. Naast "kleinschalig" zijn andere uitgangspunten van het Futurazorg concept: duurzaamheid, persoonlijk en betaalbaar. Meer info is te vinden via: futurazorg.nl

 • Win een iPad via de Dujardin Facebook App afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Dujardin een Facebook App ontwikkeld. Van augustus tot eind november 2012 vind je aan een fles een blauwe Dujardin stirrer en een unieke code. Deze code, welke aan het halsetiket is bevestigd, kan ingevuld worden via de App op de Facebookpagina van Dujardin of via www.vieux.nl.

 • Fitmedix krijgt facelift en is beter vindbaar via Google afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Fitmedix is een kliniek die zich richt op de menselijke schoonheid, -gezondheid, -huid en -levensstijl. Refresh Media ontwikkelde de huisstijl, brochure en website welke tevens geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 • IJzersterke 'Refresher' voor De Rooy Metaalindustie afbeelding

Meer websitebezoekers & conversie door online marketing

Alleen online zichtbaar zijn met je bedrijf is tegenwoordig niet meer genoeg. Wil je meer naamsbekendheid genereren met je bedrijf? De online serviceverlening of klantenbinding verbeteren? Of wil je dat de bezoekers van jouw website overgaan tot actie? Bijvoorbeeld door het invullen van een formulier, het kopen van een product, het aanvragen van een brochure of het versturen van een e-mail. Refresh Media is een online marketing specialist. Wat je doel ook is: wij bieden diverse diensten om zo het hoogste rendement te behalen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vinden ze jou of je conculega? Meer dan 90% van de internetgebruikers zoekt een product of dienst via Google. Grote kans dat dit ook geldt voor jouw potentiële klanten! Handig dus als jouw website hoog vermeld staat bij de zoekresultaten in Google. Met zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgen wij ervoor dat jouw website een hoge positie in Google krijgt.

Meer informatie »

Adverteren met Google (SEA)

Wil je direct resultaat? SEA (Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via de advertenties. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste doelpubliek. Wij helpen je graag met het opzetten van deze online campagnes.

Meer informatie »

Content creatie

Het creëren en behouden van goede content staat centraal in ieder online marketing beleid: relevante content is één van de factoren die uw website waardevol maken. Het is hierbij van belang dat u een goede verhouding aanhoudt tussen serieuze, bedrijfsspecifieke content en leuke, interessante berichten die relevant en aantrekkelijk zijn voor je doelgroep.

Meer informatie »


Webteksten (her)schrijven

Je hebt nog geen website of je wilt deze geheel vernieuwen. Of je hebt al een goed gevulde website, maar de inhoud is toe aan een flinke opfrisbeurt. In zulke gevallen (her)schrijven wij graag de teksten voor je. Herstructureren, schrappen, toevoegen, anders verwoorden: het komt allemaal aan bod. Wij staan voor logisch opgebouwde teksten die de doelgroep aanspreekt! 

Meer informatie »


Bannercampagnes opzetten

Een bannercampagne is een handige manier om meer bekendheid en websitebezoekers voor uw website te genereren. Het is online adverteren voor leads en/of traffic met een grafische reclame-uiting op het internet. Wij hebben al de nodige ervaring met het creëren en opzetten van online advertentie-activiteiten anders gezegd banner advertisement.

Meer informatie »

Nieuwsbrieven versturen

Heb je zelf niet altijd tijd om nieuwsbrieven op te stellen? Tijdens het bedrijfsvoeren schiet een mailing versturen er wel eens bij in. Zonde! Want: wie mailt, wordt zichtbaar. Wij verzorgen voor diverse klanten met regelmaat teksten en inhoud van hun digitale nieuwsbrieven. Van teksten schrijven en de visuals maken tot en met het aan- en afmelden van abonnees en het verzenden van de nieuwsbrief!

Meer informatie »

 
Inzetten van Social Media

Het efficiënt inzetten van social media, is een belangrijk onderdeel binnen de online marketingstrategie. Echter, dit vraagt om een structurele aanpak: het is namelijk meer dan af en toe iets posten op je Facebooktijdlijn. Wij denken met je mee om je Social Mediakanalen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Graag geven wij een creatieve draai aan je Facebook campagnes.

Meer informatie »


Website/conversie optimalisatie

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk onderdeel van je website. Als deze niet goed is, klikt de bezoeker weg en gaat hij op zoek naar een andere aanbieder. Die zijn er immers genoeg! Bij website optimalisatie (ook wel usability genoemd) kijken wij naar zaken als: navigatie, naamgeving, structuur en dergelijke. Logisch gevolg is  dat wanneer de website gebruiksvriendelijk is de conversie stijgt! 

Meer informatie »

Geïnteresseerd geraakt? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Wij werken aan het online succes van... PGGMProRunRabobankSauconyMaas Auto GroepDujardinHart voor de zorgNew BalanceRevalidatie NederlandGemeente Rotterdam
Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
InterieurOranje tulpenKantoor overzicht

Laatste nieuws

SiteEngine EuroEngine MailEngine QuestEngine PublishEngine Photogallery

Ook voor maatwerk webapplicaties, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en online marketing, kun je bij ons terecht!