Menu uitklappen

Content Creatie

Het creëren en behouden van goede content staat centraal in ieder online marketing beleid: relevante content is één van de factoren die een website waardevol maken. Content brengt communicatie tot leven, en is daarom voor merken bij uitstek de manier om berichten te verstrekken. Content brengt berichtgeving tot leven, met ondersteuning van Social Media, mobile of online campagnes. Bovendien zorgt content voor een doorgesneden context en voor merkgebondenheid. Door smartphones en tablets is de vraag naar goede content nu groter dan ooit. Het is hierbij van belang dat je een goede verhouding aanhoudt tussen serieuze, bedrijfsspecifieke content en leuke, interessante berichten die relevant en aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

  • Positief effect op de zoekresultaten: door hoogwaardige content te bieden, komt jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google.
  • Vergroten naamsbekendheid: door kwaliteitscontent te verspreiden via je website, social media en dergelijke, zal de naamsbekendheid vergroot worden.
  • Meer loyale bezoekers: door frequent nieuwe artikelen aan te bieden, blijven bezoekers langer op je website en komen zij vaker terug.
  • Tonen van expertise wekt vertrouwen: verhoog je betrouwbaarheid door te laten zien dat je verstand van zaken hebt.

 

Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
ProgrammeurBedrijfsoverlegKantoor overzicht