Menu uitklappen

App's ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl

Refresh Media heeft een App ontwikkeld voor Nieuwsregio.nl. Deze App is te downloaden in de App-Store en Google Play Store, voorheen de Android Market.

Download de App via de Apple App-Store Download de App via de Android MarketStagiaires Gabriëla Veraar en Jimena Villanueva

Refresh Media is officieel Apple Developer. De App is zowel ontwikkeld voor iPhones en iPad als voor Android devices. Gabriëla Veraar (foto links) loopt stage bij Refresh Media en werkt aan de opvolger van deze eerste versie waarmee het onder andere mogelijk gaat worden om advertenties te plaatsen op ViaRegio.nl. ‘Ik kom uit Zoetermeer, volg de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design in Den Haag en loop al 2 maanden stage bij Refresh Media. Het is een veelzijdig bedrijf waar veel  gebeurd op multimedia gebied. Ze ontwerpen en bouwen van alles, van websites, webshops tot Apps, huisstijlen, Google optimalisatie en narrowcasting applicaties. Dat zijn van die grote TV schermen met doorlopende presentaties in bijvoorbeeld winkels. Jimena Villanueva, een studiegenoot van mij, loopt hier ook stage en zij studeert weer af op de verbetering van die applicatie’, legt Gabriëla uit. 


Ga naar de App-Store of Google Play Store om de Nieuwsregio App gratis te downloaden.