Menu uitklappen

Besparingscalculator en website voor LEDSGOGREENER

LEDSGOGREENER realiseert tot 75% energiebeparing met haar premium LED-verlichting. Onder andere Coca Cola, World Fashion Centre, KPN, Holland Casino, ABN AMRO, Zeeman, UPC, Gemeente Rotterdam, AZ, de nationale Politie en de Apple Store in Amsterdam kunnen niet meer om de LED-oplossingen van LEDSGOGREENER heen. En dit is slechts een kleine greep uit de 500 tevreden organisaties in Nederland en België die voor de LED-producten van LEDSGOGREENER hebben gekozen. Door het doorvoeren van een nieuwe huisstijl matchte de oude website (ook ontwikkeld door Refresh Media) niet meer. LEDSGOGREENER had er echter weer het volste vertrouwen in dat Refresh Media een passende website bij deze nieuwe huisstijl kon realiseren!

Bekijk de website »

 

LEDSGOGREENER over Refresh Media

"Het was geen vraag of LEDSGOGREENER de nieuwe website bij Refresh Media zouden realiseren, maar gewoon logisch. De ervaring van de afgelopen jaren was goed en ook in dit project wist Refresh altijd weer snel te schakelen. Het eindresultaat past perfect in de nieuwe LEDSGOGREENER huisstijl. De website is helemaal van nu: high tech, responsive en met integratie met onze sociale media kanalen. Bezoekers kunnen er veel informatie op vinden, voor oriëntatie in hun zoektocht naar led verlichting of het maken van een energie besparingsberekening. Of men nu led verlichting zoekt voor parkeergarages, magazijnen, kantoren, VVE of ziekenhuis; het is makkelijk te vinden. Nieuw is een deel waar resellers technische specificaties direct kunnen downloaden en hun besparingsberekeningen kunnen aanvragen." aldus Hilde van Leenen - LEDSGOGREENER.
 

Geïnteresseerd in onze diensten? 

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.

Contact opnemen »