Menu uitklappen

Bloemenhuis Pietersen opgefleurd

Bloemenhuis Pietersen is al meer dan 30 jaar dé bloemenspecialist van Nieuwkoop, Ter Aar en Noorden. Wat ooit begonnen is met emmers vol bloemen langs de weg, is uitgegroeid tot een winkel van 400m² en een buitenpresentatie van 1000m²! Bloemenhuis Pietersen levert bloemen en planten aan zowel particulieren als bedrijven die direct 'op de klok gekocht' worden op de veiling in Rijnsburg of Aalsmeer. Aan Refresh Media de eer om de website www.bloemenhuispietersen.nl op te fleuren ofwel te ’refreshen’.

 

Bloemenhuis Pietersen over de Refresher

Eigenaar Michael Pietersen vertelt: “De nieuwe site ziet er prima uit. Het handige is dat alle media zaken nu gekoppeld zijn met elkaar, zodat nieuwe berichten vanaf de site automatisch doorgeplaatst worden naar je andere mediaplatformen; Facebook, nieuwsbrief, TV, NieuwsRegio.nl en Noordenaren.nl. Aanbiedingen die op de site worden gepubliceerd komen automatisch op TV en worden ook getoond op TV’s op andere locaties zoals bij Robey’s Gym en in Grandcafé de Steupel. De acties worden professioneel en eenduidig vormgegeven door Refresh Media, kan ik doen waar ik goed in ben!”

Met inspiratie en directe link naar de webshop

Het online bestellen van boeketten is hetzelfde gebleven. Handig is nu dat de webshop met woonaccessoires geïntegreerd is in de nieuwe site. Deze wordt binnenkort gevuld. Een nieuwe leuke toevoeging aan de site zijn de inspiratiepagina’s. Daarop worden bloemenfans verrast met leuke doe-het-zelf ideeën en andere inspiratievolle artikelen. De website is responsive. Dat betekent dat de site op mobiele apparaten duidelijk wordt weergegeven: de site schaalt automatisch naar de afmeting van jouw smartphone of tablet!


Nieuwsbrieven en TV
Via de website kunnen alle groene fans van Bloemenhuis Pietersen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze wordt periodiek verstuurd zodat iedereen op de hoogte blijft van nieuws, inspiratietips, aanbiedingen en workshops. Het opmaken van een nieuwsbrief met MailEngine is geen tijdrovende klus omdat de nieuwsberichten vanaf de site geïmporteerd worden. Dat is nog niet alles: binnenkort is Bloemenhuis Pietersen ook in het bezit van PublishEngine! Dit is een online narrowcasting applicatie waarmee eigen instore TV-uitzendingen beheerd kunnen worden.Tijdwinst door gekoppelde functies!
Nieuws op de website van Bloemenhuis Pietersen wordt automatisch doorgeplaatst naar NieuwsRegio: een online platform van regionaal nieuws. Op deze manier komen  aanbiedingen, workshops en nieuws ook onder de aandacht van een groot publiek want NieuwsRegio.nl heeft maandelijks gemiddeld een halve ton bezoekers. Daarnaast zijn de nieuwsbrief, narrowcasting, website, Social Media en NieuwsRegio met elkaar gekoppeld, waardoor je een enorme tijdwinst boekt. Je hoeft immers niet steeds keer opnieuw een artikel te maken. Je maakt simpelweg een nieuwsbericht op de website en deze kun je vervolgens gebruiken voor je nieuwsbrief, TV-uitzending, Social Media én NieuwsRegio. Dat scheelt heel veel knip en plakwerk én meerdere malen inloggen: handig!

Nieuwsregio 'Regiotopper' van Bloemenhuis Pietersen (Kerst editie)