Menu uitklappen

Huisstijl en webshop Sweet Lake Company

Refresh Media heeft voor Sweet Lake Company een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop gebouwd. Sweet Lake Company dat voorheen nog Memory Gifts heette, had eerst alleen een informatieve website, waar alleen producten op getoond werden die niet besteld konden worden. De nieuwe webshop zorgt er voor dat bedrijven efficiënter online bij Sweet Lake Company kunnen bestellen. Het doorbellen/faxen van bestellingen is verleden tijd. Sweet Lake Company
Sweet Lake Company is als importeur gespecialiseerd in woonaccessoires, serviezen en geschenkartikelen. In de loop der jaren is de collectie veranderd, welke een Engelse karakter had, in een frisse en eigentijdse collectie met veel eigen ontwerpen. De collectie van Sweet Lake Company heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt verkocht in vele landen zoals België, Duitsland, Nederland, Ierland, Tsjechië en Portugal.

www.sweetlakecompany.nl

Webshop

De producten uit de webshop zijn alleen toegankelijk voor bedrijven die zich hebben aangemeld bij Sweet Lake Company. De webshop is overzichtelijk en draagt een frisse uitstraling met zich mee. Bekijk hieronder screenshots van de oude website en de nieuwe webshop.


EuroEngineDe nieuwe webshop is gebouwd met EuroEngine, wat is gebaseerd op CS-Cart software. Het ongekende aantal functionaliteiten van deze applicatie maakt het mogelijk om webwinkels te ontwikkelen met specifieke eisen. Natuurlijk is het design van iedere webwinkel uniek en geheel volgens de huisstijl. Dankzij het Content Management Systeem (CMS) is de webshop eenvoudig te onderhouden. 

Huisstijl

Met een nieuwe naam en webshop kan een nieuwe huisstijl natuurlijk niet uitblijven. Ook dit heeft Refresh Media verzorgd.


Beeldmerk