Menu uitklappen

IJzersterke 'Refresher' voor De Rooy Metaalindustie

De Rooy Metaalindustrie is expert in het lassen en smeden van metalen. Het bedrijf verzorgt smeedwerk, laswerk en licht constructiewerk voor groothandels en particulieren. Voorbeelden zijn: sierhekwerken, vlaggenmasthouders, straatmeubilair, windhaken, duimhengen, dakspanten, frames, siersmeedwerk, koevoeten, bootshaken, dreggen en ankers. Deze ijzersterke producten worden zowel in serie als per stuk op maat gefabriceerd in Nieuwkoop dat van oudsher een smederijdorp is.


www.derooy-metaal.nl

Website opgefrist
De oude website van De Rooy Metaalindustrie was dringend toe aan een 'Refresher' en onderging een grote transformatie. De indeling van de website is veranderd, wat de site gebruiksvriendelijker en overzichtelijker heeft gemaakt. In de menubalk zijn de producten en diensten toegevoegd die De Rooy Metaalindustrie verzorgt. Over de producten en diensten is meer informatie te lezen dan voorheen welke wordt ondersteund met veel foto's. Nieuwe producten en projecten worden na de lancering van de nieuwe site periodiek gepubliceerd. Klanten en geïnteresseerden worden over deze updates regelmatig op de hoogte gehouden via de digitale nieuwsbrief. De vernieuwde site is te bezoeken via: www.derooy-metaal.nl.


John Kempers in actie

Beter vindbaar via Google in de regio
Er is met name veel tijd en aandacht besteed om de vindbaarheid in zoekmachines op trefwoorden gecombineerd met plaatsnamen te verbeteren. Er zijn daarvoor speciale 'achterligende' pagina's aangemaakt met geoptimaliseerde teksten. Het resultaat is dat de website wordt vermeld op pagina 1 in Google op belangrijke trefwoordcombinaties. Voorheen werd de site niet vermeld op die huidige posities. De hoge posities zijn te checken door in Google te zoeken op bijvoorbeeld: “sierhekwerk nieuwkoop”, “lassen bodegraven” of “vlaggenmasthouder woerden”. De aanmelding bij Google Places heeft tevens bijgedragen aan een betere vindbaarheid.


Ook toe aan een Refresher?
Is jouw online marketing ook toe aan een Refresher? Wil je beter gevonden worden via Google en kan jouw website of webshop een Opfrissertje gebruiken? Bekijk de voorbeelden via www.opfrissertje.nl of neem contact op met Refresh Media voor meer informatie: 0172 570424.