Menu uitklappen

INSPIRITS Premium Drinks website launched

INSPIRITS Premium Drinks B.V. is een jonge professionele verkooporganisatie, opgericht op 1 mei 2012, met als doel het retail en horeca-kanaal in de Benelux van een compleet gedistilleerd assortiment te voorzien. Refresh Media werd benaderd om de website www.inspirits.com te ontwikkelen om zodoende INSPIRITS online een frisse en professionele uitstraling te geven. Naast een website die onderhouden wordt met SiteEngine maakt de organisatie ook gebruik van MailEngine om digitale nieuwsbrieven te versturen.

www.inspirits.com

INSPIRITS Premium Drinks is de sales- en distributieorganisatie in de Benelux van een zeer groot aantal gerenommeerde nationale en internationale drankmerken. ;Met bekende merken als Sonnema, Dujardin, Notaris, Olifant, Jachtbitter, Goblet, Joseph Guy, Glengoyne, Smokehead, Mansion House, Café Marakesh, Estaro, Wenneker, Eliterna, Delaforce en Ypióca is INSPIRITS verantwoordelijk voor ruim 10% van de gedistilleerdafzet op de Nederlandse markt.

www.inspirits.com

Met de merken van INSPIRITS Premium Drinks wordt een volwaardige merkenportfolio aangeboden met vertegenwoordiging in elk productsegment van de gedistilleerdmarkt. Naast de gedistilleerd merken en wijnen van andere partijen vertegenwoordigt INSPIRITS Premium Drinks B.V., op de Nederlandse markt, de gedistilleerd merken van de twee aandeelhouders;  Herman Jansen Beverages Nederland B.V. en  Wenneker Distilleries.

www.inspirits.com
Meer info: www.inspirits.com