Menu uitklappen

Management applicatie voor Bubbeljungle

Kinderspeelparadijs Bubbeljungle gaat haar eigen TV uitzendingen publiceren met PublishEngine. Refresh Media ontwerpt en ontwikkelt momenteel aan de narrowcasting applicatie zodat deze binnenkort te zien is in de vestiging in Leiderdorp.

Managementtool Bubbeljungle
Management applicatie (inhoud is onleesbaar gemaakt)

Via de applicatie is het mogelijk om nieuwe medewerkers in te voeren zodat deze kunnen inloggen. Deze medewerkers kunnen uren boeken en bekijken wat de verantwoordelijkheden zijn van het overige personeel.  Medewerkers kunnen het handboek en interne nieuwsbrieven raadplegen. Tevens bevat de applicatie de mogelijkheid om functioneringsgesprekken vast te leggen. De tweede fase, om deze in php gebouwde applicatie verder te ontwikkelen, is reeds gestart. 

Refresh Media producten

Overige applicaties
Refresh Media ontwikkelde in het verleden enkele andere applicaties voor 'het allerleukste speelparadijs onder water'. De Bubbeljungle website wordt onderhouden met SiteEngine en periodiek worden nieuwsbrieven verstuurd met MailEngine. Binnen in het speelparadijs staan enkele TV schermen opgesteld met PublishEngine uitzendingen.

Homepage www.bubbeljungle.nl