Menu uitklappen

Nieuwe wijnwebshop: www.krimpenfort.nl

Voor Krimpenfort Wijnen heeft Refresh Media de website omgebouwd tot webshop. Vanaf nu kan iedereen niet alleen de wijnen bekijken maar ook direct bestellen en betalen met iDeal. 


www.krimpenfort.nl

Opendeurdagen
Yves Krimpenfort is een zelfstandige wijnimporteur met oog voor natuurlijk geproduceerde wijnen. In zijn thuisbasis Fort Waver-Amstel te Waverveen deelt de Nieuwkoopse ondernemer graag de liefde voor de wijn en spijs met andere wijnliefhebbers. Yves organiseert regelmatig wijnproeverijen of “opendeurdagen”, zoals de Belgen dat zo mooi kunnen zeggen. Tijdens de wijnproeverijen is iedereen van harte welkom in Fort Waver-Amstel van 15.00 uur tot 18.00 uur. Uitnodiging met vermelding van het thema verstuurt Yves via de digitale nieuwsbrief. Wijnspijs avonden
Voor besloten gezelschappen organiseert Yves regelmatig ook "wijnspijs avonden". Deze  uiteraard ook weer geheel afgestemd op de wensen van het gezelschap.

foto: http://www.stelling-van-amsterdam.nl

Fort Waver-Amstel 

Iedereen is van harte welkom in Fort Waver-Amstel. Het fort is al een bezienswaardigheid op zich. Het is in 1911 gebouwd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam en verkeert van alle forten nog in de meest originele staat. Sinds 1959 is het fort in gebruik als wijnkoperij en daarnaast is het fort een verrassende locatie, onder de rook van Amsterdam, die iedere bijeenkomst bijzonder maakt. Van een wijnproeverij met passende hapjes tot een dinerdansant. 

Meer informatie is te vinden op de website: www.krimpenfort.nl 

Locatie
Fort Waver-Amstel 
Waverdijk 19a 3646 AS Waverveen/ Nessersluis 
Telefoon: 0297-582811 

Foto: Googlemaps
Bezoek de shop: www.krimpenfort.nl