Menu uitklappen

Online beeldbank voor Moerheim

PhotoGalleryImageShare is de nieuwe online beeldbank van Refresh Media. Met deze webapplicatie is het mogelijk om hoge resolutie foto´s te beheren. Via de beeldbank software kunnen foto´s geüpload worden en voorzien van trefwoorden. De online tool is SiteEngine demo: klik hieraltijd benaderbaar via een url voor optimale beheersbaarheid.


PhotoGallery: zoekresultaten
Zoekresutaten op basis van trefwoorden

De eerste ImageShare is in gebruik genomen door Moerheim uit Aalsmeer. Deze onderneming verkoopt wereldwijd planten en bloembollen op licentiebasis. Internationale klanten van Moerheim hebben dagelijks kwalitaitef hoogwaardige fotobestanden nodig voor de promotie van de bloem- en plantsoorten. Voorheen werden jaarlijks vele dvd´s opgestuurd per post. Het grote nadeel van DVD's was dat de klant te lang moest zoeken naar het juiste bestand. Dat is nu verleden tijd dankzij ImageShare. Er worden geen DVD's meer geproduceerd. Dat scheelt productie- en portokosten.

PhotoGallery: foto details
Gedetaillerd informatie per foto met mogelijkheid tot het downloaden van hoge resolutie beelden.

Foto's altijd online beschikbaar
Dankzij de digitale fotografie groeit de productie en het gebruik van foto's explosief. Vaak worden deze lokaal op meerdere plekken en diverse mappen opgeslagen. Door deze hoeveelheid en ingewikkelde structuur kan het zoeken naar die juiste foto onnodig veel tijd kosten. Met ImageShare is dit niet meer nodig doordat de foto's te voorzien zijn van trefwoorden. Hierdoor zijn deze later eenvoudig terug te vinden.

Via de backoffice van ImageShare is het mogelijk om foto´s te uploaden, ook in bulkupload. Na het uploaden kunnen de foto´s worden voorzien van trefwoorden. Dit kan algemeen per batch of specifiek per foto. De beeldbank toont de zoekresultaten in klein formaat zodat snel en overzichtelijk gebladerd kan worden. Als de juiste foto is gevonden is deze als hoge resolutie bestand te downloaden. ImageShare is altijd online beschikbaar en desgewenst af te schermen via een login en wachtwoord.

PhotoGallery:

  • een vaste plek voor alle foto´s;
  • altijd online, dus bereikbaar;
  • foto´s zoeken op trefwoord;
  • batch/upload van bestanden;
  • foto's voorzien van trefwoorden, per batch en specifiek;
  • desgewenst afgeschermd achter een login en wachtwoord

Ook behoefte om foto´s beheersbaar te bewaren en eenvoudig terug te vinden met ImageShare? Neem dan contact op.