Menu uitklappen

Opfrissertje voor Wenneker Liqueurs

De range Wenneker Likeuren bestaat uit 41 verschillende smaken. Daarme kan elke bartender meer dan 400 overheerlijke cocktails maken. Alle likeuren en recepten zijn te vinden via: WennekerLiqueurs.com.

www.wennekerliqueurs.com

Wenneker Liqueurs
De website van Wenneker Liqueurs geeft de likeuren overzichtelijk en vooral stijlvol weer. Alle likeuren zijn verdeeld in 8 verschillende categorieën, zodat het zoeken naar de geschikte likeur eenvoudiger wordt. WennekerLiqueurs.com wordt onderhouden met SiteEngine. Dankzij dit Content Management Systeem (CMS) zijn teksten, afbeeldingen en links in de webpagina's eenvoudig te wijzigen.

WennekerLiqueurs.com
www.WennekerLiqueurs.com

Koppeling likeuren en cocktail recepten
de 41 likeuren en 460 recepten zijn via het CMS aan elkaar gekoppeld. Hierdoor is per likeur te zien welke cocktail daarmee te bereiden is. En andersom zijn per cocktail de ingrediënten te bekijken waaronder de bijbehordende likeur. Zo kun je gemakkelijk zoeken naar een geschikte cocktail.

www.facebook.com/WennekerLiqueurs
facebook.com/WennekerLiqueurs

Social Media integratie
Op de website zijn de laatste Facebook berichten te vinden. Indien er nieuws of een nieuwe coktail geplaatst wordt op de site dan wordt deze dankzij SocialMediaBooster doorgeplaatst naar Facebook. Met Social Media Booster van Refresh Media plof je al jouw website berichten direct door naar Facebook en Twitter. Geen gedoe meer door opnieuw in te loggen om hetzelfde bericht aan te maken voor een ander medium. Extra knip-en-plakwerk behoort tot de verleden tijd! Klik hier voor meer info over Social MediaBooster.

Klik hier voor meer info over SocialMediaBooster


"Добро пожаловать в самый широкий ассортимент коктейльных ликеров"
Met deze titel verwelkomt Wenneker Liqueurs de Russische klanten in de moedertaal via www.wennekerliqueurs.com/ru. Vanaf nu kunnen de Russen zich online vergapen aan de grote variëteit likeuren waarmee heerlijke cocktails zijn te maken. "Преподаватель" alvast namens Refresh Media!