Menu uitklappen

Optisport verkiest ImageShare tot beste online beeldbank!

Optisport Exploitaties BV is specialist in ontwikkeling, exploitatie en onderhoud van sport- en leisurecentra door heel Nederland. De organisatie beheert ruim 200 accommodaties in 60 gemeentes welke goed zijn voor circa 15 miljoen bezoekers per jaar. Optisport streeft naar een actieve leefstijl die mensen gezonder, vitaler en gelukkiger maakt. De organisatie draagt hier aan bij met een doordacht aanbod van producten en diensten: van bescheiden, lokale sportvoorzieningen tot en met grote, multifunctionele accommodaties.


ImageShare: beste prijs/kwaliteitverhouding

Optisport zocht een beter alternatief voor de bestaande online beeldbank: een online fotodatabase waarmee hoge resolutie foto's zijn te beheren en delen. Gebruiksvriendelijkheid was een belangrijke eis en de applicatie moest goed aansluiten bij de wensen en werkwijze van de organisatie. Ook de drukker/vormgever van Optisport moest er goed mee overweg kunnen. Na vergelijk van diverse applicaties koos Optisport voor ImageShare van Refresh Media vanwege de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijk en beste prijs/kwaliteitverhouding.


ImageShare



Foto's en logo's online vinden op trefwoorden

Ooit lang gezocht naar een foto of een logo? Dankzij de digitale fotografie groeit de productie en het gebruik van foto's explosief. Veelal worden deze lokaal op meerdere plekken en in diverse mappen opgeslagen. Hierdoor kan het zoeken naar die juiste foto onnodig veel tijd kosten. Met ImageShare is dat verleden tijd omdat je foto's gemakkelijk terugvindt door te zoeken op trefwoorden.


Screenshot Optisport ImageShare (vervaagde foto's i.v.m. privacy)


Bestanden downloaden of direct delen via e-mail

ImageShare web-based en dus altijd en overal bereikbaar. Het tevens mogelijk om eenvoudig bestanden te delen met anderen via e-mail. De ontvanger krijgt een e-mail toegestuurd met een download link, vergelijkbaar met applicaties zoals Wetrensfer of YouSendIt. Ook op zoek naar een zakelijke foto database? Neem contact op met Refresh Media.



Bezoek de ImageShare site en profiteer van € 300 korting:

Meer informatie