Menu uitklappen

Reserveringsapp & site voor GroeneHartLogies.nl

Groene Hart Logies biedt luxe verblijven aan vakantiegangers die willen vertoeven in het Groene Hart. Ongeveer 30 ondernemers, veelal agrariers, hebben zich verenigd om appartementen, groepsaccommodaties en luxe bed & breakfast te promoten via: www.groenehartlogies.nl . 

www.groenehartlogies.nl
www.groenehartlogies.nl

De website ontwikkeld door Refresh Media beschikt sinds kort ook over een online reserveringssysteem. Online is te vinden waar op welke periode nog plaatsen vrij zijn. Eigenaren van de accommodaties kunnen de beschikbaarheid online aanpassen en de beschikbaarheidskalenders tevens plaatsen op de eigen websites. 

De site is uitgevoerd in 4 talen en kan door de organisatie onderhouden worden met SiteEngineDankzij dit Content Management Systeem (CMS) zijn teksten, afbeeldingen en filmpjes eenvoudig op de site te plaasten. Via een kaart kan een geschikte locatie worden gekozen. 

www.groenehartlogies.nl

Logeren op een authentieke monumentale boerderij, wel of niet in bedrijf, middenin het Hollandse polderlandschap? Bezoek de website om een geschikte locatie te vinden voor een weekeind, een midweek of langer: www.groenehartlogies.nlGeïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media! Bellen kan ook naar: 0172 570424.