Menu uitklappen

RobeysGym.nl is powered by Refresh Media

Een sterk staaltje webdesign en krachtige online communicatie

Omdat Robey's Gym 20 jaar bestaat en de concurrentie onder sportscholen groter is geworden, werd het tijd voor een frisse aanpak en krachtigere online communicatie. De site www.robeysgym.nl, inclusief beeld en tekst, is opgefrist door Refresh Media. Het is een belangrijke stap in de nieuwe richting die de Nieuwkoopse sportschool is ingeslagen. Uitgangspunt was dat het nog steeds de oude vertrouwde Robey's Gym blijft, maar dan in een hypermodern jasje met een frisse stijl.


Foto: De tattoo is gephotoshopt, de spierbal van Rob Straver is wel echt.

Huisstijl en website
Een blije Rob Straver vertelt: "Het uitgangspunt voor de nieuwe website is dat deze gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, mooi en duidelijk moet zijn. Met de vernieuwde website hopen wij te voldoen aan de wensen van alle bezoekers. Ook moet het prettig zijn om naar te kijken en je moet makkelijk kunnen vinden wat je zoekt. Uiteraard komt de nieuwe frisse huisstijl terug in de site. Op deze manier is er een eenheid tussen de pas geverfde muren van de sportschool, het nieuwe logo en de website! Wij zijn in ieder geval enorm blij met het nieuwe logo welke is bedacht door Koch Vormgeving en de frisse website ontworpen door Refresh Media! Hiermee kunnen we de komende tijd  goed voor de dag komen. En we kunnen de site nu heel gemakkelijk zelf aanpassen!"'Smartphone proof' en nieuwsbriefapplicatie
Refresh Media heeft de site zodanig gebouwd zodat deze ook op smartphones gebruiksvriendelijk te bekijken is omdat de lay-out zich automatisch aanpast. Tevens is een nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld waarmee op eenvoudige manier digitale nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden naar alle klanten en medewerkers. Het nieuws dat al op de site is gepubliceerd kan met een druk op de knop in MailEngine geïmporteerd worden. Het opmaken van een nieuwsbrief is hierdoor een fluitje van een cent geworden en in 1 minuut klaar voor versturen. 


==================== 6 MAANDEN LATER ====================

 

Coolste sportschool van Nieuwkoop weer in de lift dankzij een stevige ’Refresher’

Sinds september is het aantal sporters bij Robey’s Gym toegenomen met 20% dankzij voordelige  tarieven en de frisse wind die door de sportschool waaide. Rob Straver en het team staken na afgelopen zomer de koppen bij elkaar en vonden dat het roer om moest. Er werden voordelige gezins- en partnerabonnementen geïntroduceerd. Het interieur werd voorzien van eigentijdse kleuren en Koch vormgeving maakte een hip logo. Refresh Media ontwierp een frisse website en verzorgt sinds een half jaar de algehele communicatie.


Foto: Rob Straver met Refreshers

Refresher

“Het gaat weer de goede kant, de lessen worden drukker. Iedereen vindt dat de nieuwe site er professioneel uitziet. Ik ben dan ook blij met de Refresher, erg mooi! Refresh Media maakt de nieuwsberichten en verstuurt deze om de twee weken in een digitale nieuwsbrief naar alle leden. De berichten verschijnen op Facebook en automatisch in de TV uitzending die in de sportschool draait. Daarop is ook landelijk en regionaal nieuws van Nieuwsregio te zien. Via www.NieuwsMaakJeZelf.nl wordt het nieuws ook allemaal aangeleverd aan andere media zoals De Omroeper. Erg handig allemaal, vertelt Rob Straver.