Menu uitklappen

Website en Webshops voor Broere Beregening

Een aantrekkelijke en vindbare website of webshop ontwikkeld door Refresh Media levert altijd meer op dan het kost. Daarom benaderde Broere Beregening Refresh Media voor een stevige Opfrisser van de website inclusief 2 webshops. Het bedrijf verzorgt installatiewerk voor de boomkwekerij sector en is gevestigd in Waddinxveen. Broere Beregening is specialist op het gebied van beregening en opereert ook internationaal. Dat was niet af te zien aan de site en shops. Een mooie klus voor Refresh Media om dit innovatieve bedrijf op professionele wijze te profileren op het Internet. Tevens is het bedrijf na de 'makeover' veel beter vindbaar via Google. 

Broere Beregening homepage
Homepage website Broere Beregening

Refresh Media ontwierp de website welke is te bekijken via: www.broereberegening.nl

Bekijk hieronder screenshots van de oude en nieuwe website:


De webshop die ontwikkeld is voor de zakelijke markt kan bezocht worden via: webshop.broereberegening.nl. De consumentenversie is nog in ontwikkeling op basis van dezelfde template als de zakelijke uitvoering maar dan in een andere vormgeving. Naar verwachting zal deze zal medio november 2011 gevuld zijn met producten. Beide webshops zijn gebouwd in Magento. 

www.hortihydroshop.com
Webshop zakelijke markt

Deze site en shops worden door Broere Beregening zelf onderhouden. Beide webshops worden gepromoot via duidelijke banners onderaan iedere pagina op www.broereberegening.nl. Het bedrijf maakt tevens gebruik van MailEngine om aan bestaande relaties en potentiele klanten digitale nieuwsbrieven te sturen.

De Tuinsproeier
Webshop particulieren en hoveniers 

Ook toe aan een Opfrisertje en een site of shop die beter gevonden wordt via Google? 
Een aantrekkelijke en vindbare site of shop ontwikkeld door Refresh Media levert altijd meer op dan het kost. Nieuwsgierig of behoefte aan meer voorbeelden? Neem dan contact op met Refresh Media: 0172 570424.