Menu uitklappen

Website met Mail- & PublishEngine voor Rosa Underwear

Rosa Underwear m/v is de lingerie-  en badmodespeciaalzaak van het Groene Hart met ruime keus aan merken en maten van zowel lingerie, badmode als homewear. Refresh Media heeft de nieuwe website ontwikkeld welke geschikt is gemaakt voor smartphones. Omdat Rosa Underwear zeer actief is op Social Media zijn Facebook en Twitter geïntergreerd in de website. De site is te bezoeken via: www.rosa-underwear.nl


website: http://www.rosa-underwear.nl

Digitale nieuwsbrieven versturen met MailEngine
Klanten van de lingerie-  en badmodespeciaalzaak worden periodiek gemaild met MailEngine. Via de site kunnen bezoekers zich inschrijven. Berichten die op de website zijn gepubliceerd zijn eenvoudig te importeren in MailEngine zodat het opmaken van een nieuwsbrief een fluitje van een cent is geworden.


TV uitzending

TV uitzending in de etalage
In de etalage van de stijlvolle winkel staat een TV waarop video's en foto's van de merken getoond worden afgewisseld met actueel nieuws en het weerbericht. Ook zijn de laatste tweets van Rosa Underwear op TV te bekijken. De uitzending is te onderhouden met de narrowcastingapplicatie van Refresh Media: PublishEngine.