Menu uitklappen

Website van bouwbedrijf R.A. van Leeuwen verbouwd

Refresh Media heeft de voormalige website van bouwbedrijf en Projectontwikkelaar R.A. van Leeuwen flink onder handen genomen. Wat eerst een statische platform was, is verbouwd tot een dynamische, responsive (geschikt voor mobiele apparaten) website met een duidelijke visuele verdeling tussen de branches en de bijbehorende afgeronde projecten. Voor de rest is de website praktisch, no-nonsense en rechtdoorzee; net als de bouwbranche zelf.  

Bekijk de website »

"Het eindresultaat is precies wat ik voor ogen had"

Robin van Leeuwen, directeur van bouwbedrijf R.A. van Leeuwen, vertelt: "Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor het opfrissen van onze website. Bedankt voor het geduld dat jullie hebben gehad en het iedere keer toch weer even aanpassen en doorvoeren van de ideeën die we samen hadden bedacht. Het eindresultaat is precies wat ik voor ogen had. Een goed leesbare, duidelijke website waar je op een eenvoudige manier een beeld krijgt van onze activiteiten. Refresh Media werkt alweer een aantal jaren voor ons; wat mij betreft gaan we hier lekker mee verder!"

Bekijk de website: www.ravanleeuwen.nl

Geïnteresseerd in onze diensten? 

Geïnteresseerd in een verfrissende website, een webapplicatie of effectieve online marketing? Neem dan contact op met Refresh Media. Bellen kan ook naar: 0172 57 04 24.

Contact opnemen »