Menu uitklappen
 • Bloemenhuis Pietersen opgefleurd afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Optimale online promotie voor Bloemenhuis Pietersen dankzij een nieuwe site met daaraan gekoppeld: nieuwsbrief, TV uitzending, Social Media en regionale media voor het doorplaatsen van nieuws en actie's.

 • Webshop voor Don't Forget Your Head afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Het wordt kouder, dus tijd voor een lekkere warme wollen muts. Refresh Media heeft een shop gemaakt voor mutsen: www.dfyh.nl.

 • Webshop LampOnline.nl professioneler afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Hanglampen, stalampen, spots en lichtbronnen, maar ook schilderijen en klein meubulair tegen scherpe prijzen welke gratis worden thuisbezorgd, dat is shoppen bij LampOnline.nl

 • Online wijnwebshop: Lekkerflesjewijn.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media ontwikkelde de vormgeving en techniek achter de webshop Lekkerflesjewijn.nl. Deze webwinkel staat boordevol lekkere wijnen, champagnes en port.

 • Nieuwe wijnwebshop: www.krimpenfort.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Voor Krimpenfort Wijnen heeft Refresh Media de website omgebouwd tot webshop. Vanaf nu kan iedereen niet alleen de wijnen bekijken maar ook direct bestellen en betalen met iDeal.

 • Website en Webshops voor Broere Beregening afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Een aantrekkelijke en vindbare website of webshop ontwikkeld door Refresh Media levert altijd meer op dan het kost. Daarom benaderde Broere Beregening Refresh Media voor een stevige Opfrisser van de website inclusief 2 webshops. Het bedrijf verzorgt installatiewerk voor de boomkwekerij sector en is gevestigd in Waddinxveen. Broere Beregening is specialist op het gebied van beregening en opereert ook internationaal. Dat was niet af te zien aan de site en shops. Een mooie klus voor Refresh Media om dit innovatieve bedrijf op professionele wijze te profileren op het Internet. Tevens is het bedrijf na de 'makeover' veel beter vindbaar via Google.

 • Online beeldbank voor Moerheim afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  PhotoGallery is de nieuwe online beeldbank van Refresh Media. Met deze webapplicatie is het mogelijk om hoge resolutie foto´s te beheren. Via de beeldbank software kunnen foto´s geüpload worden en voorzien van trefwoorden. De online tool is altijd benaderbaar via een url voor optimale beheersbaarheid.

 • Huisstijl en webshop Sweet Lake Company afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft voor Sweet Lake Company een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop gebouwd. Sweet Lake Company dat voorheen nog Memory Gifts heette, had eerst alleen een informatieve website, waar alleen producten op getoond werden die niet besteld konden worden. De nieuwe webshop zorgt er voor dat bedrijven efficiënter online bij Sweet Lake Company kunnen bestellen. Het doorbellen/faxen van bestellingen is verleden tijd.

 • Juweel van een webshop voor Fiori afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Refresh Media heeft de webshop van Fiori Jewels verbeterd. Voor de bezoeker is de shop aantrekkelijker, overzichtelijker en zijn de betaalmogelijkheden uitgebreid. Dealers kunnen sieraden bestellen en betalen tegen inkoopsprijzen.

 • LEKKER SHOPPEN: lektuinmaterialen.nl afbeelding
  Meer informatie Bekijk project

  Tuinieren anno 2012: Tuin uploaden, producten bestellen, hovenier uitzoeken en alles laten bezorgen. Gelukkig is de digibeet ook nog steeds welkom bij LEK Tuinmaterialen!

Meer omzet dankzij online verkoop via een webshop

De omzet van online winkelen blijft jaarlijks stijgen. Daarom is het erg belangrijk om, naast het eventueel bezitten van een winkelpand, om ook verkoop te genereren via een webshop. Een goede webshop is van groot belang! Het online verkopen van producten, betalen via PayPal en iDeal, beheren van de voorraad en speciale acties/aanbiedingen: het kan allemaal met een webshop van Refresh Media. Wij maken gebruiksvriendelijke websites met een fris design die op technisch gebied geoptimaliseerd zijn zodat deze hoog scoren in Google en daarnaast een heldere structuur hebben zodat bezoekers eenvoudig door uw webshop kunnen navigeren. Door een gebruiksvriendelijke CMS zijn de webshops geschikt voor zowel startende als ervaren ondernemers

Online marketing uitbesteden?

Jouw nieuwe (of oude) webshop staat live en het resultaat mag er zijn. Al zeg je het zelf! Tijd om achterover te leunen en resultaat (lees: webshopbezoekers en conversie) af te wachten. Helaas werkt het al een tijd niet meer op die manier. Met een mooie webshop ben je tegenwoordig niet klaar; het echte werk begint nu pas! Je wilt dat je gezien en gevonden wordt door je doelgroep. Hiervoor zijn online marketingwerkzaamheden nodig. Heb je hier zelf niet de tijd en middelen voor? Dan verzorgen wij dit graag voor je. Bekijk onze Online Marketing mogelijkheden:

Online marketing

Geïnteresseerd geraakt? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Wij werken aan het online succes van... PGGMProRunRabobankSauconyMaas Auto GroepDujardinHart voor de zorgNew BalanceRevalidatie NederlandGemeente Rotterdam
Refresh Media in 60 sec.
Refresh Media denkt mee over applicaties, design & communicatie
Oranje tulpenAan het werkBorrel op vrijdag

Laatste nieuws

SiteEngine EuroEngine MailEngine QuestEngine PublishEngine Photogallery

Ook voor maatwerk webapplicaties, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en online marketing, kun je bij ons terecht!